2011. június 20., hétfő

Juppííí, a blog megújul!

Bejegyezte: Emm dátum: 9:43
..hosszú ideje már, hogy nem foglalkoztam ezzel a dologgal, volt itt minden fennforgás, betegség, költözés, vizsgák, szakdolgozat, szájsebészet, államvizsga. (Szegény Gergőnek, mint a fentieket szintén elszenvedő, hátrányos helyzetű egyednek, két dolog nem volt: Az egyik a vacsora...:D- a másik meg köhömköhöm.) Nade, mostan úgy állunk, hogy tele vagyok szabadidővel, meg eufórikus állapottal, meg tettvággyal, így hát az lesz, megint elkezdek nagyon főzni, és táplálom a környezetem. (Azé ettünk mi a majdnemfélév alatt is, tévedés ne essék.)

- és itt jöttök Ti: ha bárkinek bármilyen észrevétele, ötlete, elgondolása van a bloggal kapcsolatban, mert mind grafikailag, mind szerkezetileg jó lenne megújulni (most éppen ezen töröm a fejem), akkor ne tartsa vissza magát, írja meg ide, vagy a fészbukra- és átrágom, aztán meg majd lesz vmi.


Miután papírom is lett arról, hogy bármikor, bármiről, bármennyit beszélhetek, úgy gondolom, szép időszak virrad ránk..:D

Ps: Ha televan a tökötök, mondjuk úgy mindennel, álljatok neki pogácsát sütni, nekem bejött..:P

4 megjegyzés on "Juppííí, a blog megújul!"

ancsi on 2011. június 21. 14:36 írta...

pé'dául arra gondoltam, ott ez a fain kép, amit Szamanta csinált, azt fel lehetne használni a fejléchez.

ancsi on 2011. június 21. 14:38 írta...

megúristen, csinájjá má valamit azzal a zsömlével ott oldalt, mer mióta először megláttam, megőrjít, hogy a első bejegyzésre lóg.

Glória on 2011. június 22. 9:01 írta...

a zsömle egy szemét.

Emm on 2011. június 29. 8:15 írta...

Jóvanjóvan, Glória lesz a dizájnerem, majd ha mocskosul gazdag leszek, akko majd meghálálom. Ancsi, te is beszállhatsz amúgy. :)

 

Emm főz... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez