2011. november 14., hétfő

Amerika-party

Bejegyezte: Emm dátum: 9:51
Nem tudom, ti lányok (bocsánat a fiúktól, de apró ekézés következik) hogy vagytok vele, de szerintem valami hatalmas hiba van a férfiakkal, már ami a ruhadarabok (a színekre már nem is térnék ki) egymástól való megkülönböztetését  illeti. A ,,NeveddfelaztaPULÓVERTmerbefagyasegged" saga 1. részével indult a szombat reggel, és ez csak fokozódott persze. Egyszerűen Gergő nem képes megérteni, hogy amit ő PULÓVERnek gondol, az nem más, mint egy szuper  KABÁT, ez a kis közjáték tartott útközben a boltig végig, a boltban félig, mire már nem bírtam tovább és a joghurtok fölött ordibálva közöltem vele, hogy ,,Habefagyhátbefagy", amire a nettó 15kg krumplit cipelő néni riadtan rezzent össze. - Így indult hát a szombat, a helyzet utána se lett jobb...:D
Összepörrentettünk egy társaságot estére, aminek a nemtitkolt szándéka az volt, hogy légyszi ne kelljen már X-faktorkor elmenni otthonról..
Nem sokat tanakodtunk, h mi legyen a kaja, pláne hogy nekem délután jelenésem volt egy gyökértömésen, jobbnak láttam nem cifrázni a dolgokat. (Örömmel jelentem, hogy a gyökértömés elmaradt.)
Az lett a vége, hogy oké, hamburger, sült krumpli, sok kóla, pattogatott kukorica, amerikai sajttorta. (A sajttorta recept elolvasható itt)

Viszont a hamburgerhúst én csináltam, bibibíí, ittvane:

Köll:

1 kg darált hús (ebből kb. 12 db lesz)
1 jó nagy fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
pirosarany
mustár
ketchup
bors

majoranna
oregano
őrölt kömény
zsemlemorzsa

 A húsba szépen belereszeljük a vöröshagymát, és megpróbáljuk túlélni ezt a súlyos látássérüléssel járó folyamatot, valamint szépen belefokhagymanyomózzuk a fokhagymát, és nagy átéléssel keverni kezdünk. Az az igazság, hogy mindenből ízlés szerint kell beletenni, mi nagyon szeretjük a fűszeres cuccokat, ezért jó vastagon toltam bele mindent, és Gergővel sűrűn szagoltattam, hogy jó-e má'. Aztán egyszer csak jó lesz. :) - nekem ugyan állt úgy 5 órát a hűtőben, de nem igényli, csak mi frissen óhajtottuk kisütni. (Ha nincsen otthon grillrács, már pedig azé sok helyen nincs, akkor jó bő olajban süssétek, és csöpögtessétek ki, h ne tocsogjon.)
És akkor jöjjön jó sok kép Oroszancsinak, mer a végin még asziszi, h hazudok:









Ps: Mézi nem szereti Kid Rockot. Mi meg ezé kizártuk az előszobába.

3 megjegyzés on "Amerika-party"

ancsi on 2011. november 14. 15:05 írta...

Ó, ó, én is tudok egyet: és csak egy férfi képes azt mondani, mikor én piros pólóban vagyok, Attila meg kékben, hogy összeöltöztünk.

Emm on 2011. november 14. 15:08 írta...

Postairónnak? :)

ancsi on 2011. november 15. 15:39 írta...

Ónem. Erre nekem kellett volna gondolni, de akkor még nem voltam tanító szakos. viszont egy életre megjegyeztem a vasas színeit.

 

Emm főz... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez