2012. február 7., kedd

Gofri- vezesd a stresszt.

Bejegyezte: Emm dátum: 8:49
Szép napra virradtunk, végre kedd van, vége van annak a nyomorult hétfőnek, ami nálam általában poszttraumatikus stresszt okoz, ehhez nagyban hozzájárul a főnököm is persze. Sokat gombolkoztam már azon, hogy ugyan utálnám-e a hétfőt a főnököm nélkül, végülis arra jutottam, hogy valószínűleg nem, viszont a főnökömet a hétfő nélkül is utálom. Mindegy, vége van, hétfő ment, főnököm maradt, de ma már kedd van, és a héten tök sok szuperet csinálunk a szelermemmel, szóval jó lesz ez.
Mostanában kifejlesztettem ezt a dolgot, hogy ha feszült vagyok, akkor sütnöm kell, mer az a fain, remekül le tudom vezetni a feszkót a kavaráson, meg a bősz anyázáson, h kemény a vaj.

Elvibarinőméktől nagyon menő gofrisütőt kaptam, elérkezett az idő, hogy kipróbázzam, de előtte még utána kellett néznem a Ebnek, vajh' micsinált, ilyenkor már előre sokkos, mondjuk el is hiszem, mer kísérteties hasonlóságot mutatok Jack Nicholsonnal, vagyis hát így:


De aztán most megint rendes volt,se pisi, se kaki, csak a kitörő boldogság, hogy ,,Végrevégre, hazaért valaki, még ha ez a szőkejány is az. A pasiját jobban bírom, ezt a neurotikus picsát néha nem lehet elviselni."- nyilvánvalóan nem áltatom magam azzal, hogy nem ezt gondolja. Nem hüje.


Nade, álljunk neki ennek a gofris dolognak, mer beesteledik:

Előre szólok, ez a mennyiség brutál, értsd. köbö 20-25 darab lesz belőle, legközelebb csak a felit csinálom, mer így az otthoni csirkepörkölttel meg nokedlivel karöltve egy hadseregnek elég lett volna.

40 dkg liszt
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
12 dkg cukor
12 dkg vaj
1 citrom héja
3 tojás
0,5 liter  tej
Szépen összekeverünk mindent. És kész. :) - ja a tojásokat válasszuk szét, a fehérjét habformátumban adjuk hozzá a végén.Na, most van kész.

Csináltam hozzá öntetet is, mer lelkesedésem határtalan, de az meg télleg a világ legegyszerűbbje. Csokipuding, csak nem fél lityó tejjel, hanem 6 dl-vel. Ennyi.

Amúgy meg gutenmorgen mindenkinek.Kedd van.

2 megjegyzés on "Gofri- vezesd a stresszt."

polarpanna on 2012. február 7. 8:58 írta...

ez mind szép, és jó... már csak egy gofrisütőfelszerelést kell beszereznem...

Emm on 2012. február 7. 9:14 írta...

Elég szuper kis masina! :)

 

Emm főz... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez