2012. április 26., csütörtök

Rántott macisajt (Igenigen!)

Bejegyezte: Emm dátum: 19:08
Nem akartam én ma írni, megmondom férfiasan, ilyenkor már pöpi van, a Zember döglik, a Kutya döglik, én is döglenék és SzellőPista lágy hangszínén ringatóznék, jaj, és még teregetnem is kell, fakk, de hát nagyon szuper dolog történt: 300-an lettünk a fészbukon, ami csak azé (is) jó, mer 3 nap alatt jöttek 24-en, és én ezt az álmomban nem gondoltam volna, nagyon jól esik, örül a szívem, nem is alszom ma egy szemhunyásnyit se. :) (Najó, ez hazugság volt, alig csenget be a BerényiJuli Attilához valami kósza szexben reménykedve, én már húzom a lóbőrt, ezvan.)

Gyorsan leírom, mit ettünk ma, nem csalás és nem ámítás, jó lesz, figyeljetek csak: (Előre szólok, hogy főzni legalább annyira nem volt kedvem, mint írni, de hát a Gergő aszonta nekem, hogy azonnaleredjfőzniTÓDI - tódibazmeg, kivagyok- akkor beláttam, hogy ha éhes, nincs mit tenni, ha nem lennék szegény, adtam volna neki egy ezrest gyrosra.)


Szóval végy egy doboz maci/camping/nóném sajtot, azt a cikkeset, és panírozd be pont úgy, mint mást. Annyi van, hogy ezt duplán kell, tehát liszt-tojás-morzsa-liszt-tojás-morzsa. Hogy egyben marad-e? Naná! Hogy folyni fog-e? Naná.

Olcsóbb megoldás, de ez fikarcnyit sem vesz el az élvezeti értékéből, jó régóta nem csinálok már trappistát, párszor beszoptam, ugyanis kivettem az olajból, és kábé üres volt a panír. Kösziszépen.

Úgyhogy ez volt az ünnepi vacsi, jameg hasáb, a képeket a Szerelmem csinálta, ezúton is csókoltatom.

Nagyon boldog hétvégét mindannyiótoknak, sétáljatok, kergessétek a kutyát, vagy mást, igyatokegyetek, jövőhéten jövök!


És még egyszer..Köszönöm, hogy vagytok. :**

1 megjegyzés on "Rántott macisajt (Igenigen!)"

polarpanna on 2012. április 26. 19:47 írta...

bezzeg a tegnapi vacsit nem írtad le.. pedig az ugyanolyan nagyértékű, mint a mai ebéédem:D

 

Emm főz... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez