2012. június 1., péntek

Cöhhó..

Bejegyezte: Emm dátum: 10:49 0 megjegyzés
...meg akartam írni itt tinéktek az über chilis bab receptjét, mer a Dorka aszonta, h nincsen fent, hát köszi szépen, pedig itt van, hejj!

Mindegy, nem írom akkor le, pedig a tegnapi igencsak jól sikerült, a maradékot meg megettük most délelőtt. Egyikünk se dolgoz, ugyanis a Gergő szabadságot kért, én meg két foggal kevesebb vagyok, viszont csomó élménnyel több:

Kezdjük ott, hogy fél10re mentem a dokkerhez, üldögélek, üldögélek, mint mindenki a váróban, olyan az a váró, mint mondjuk a Pokol kapuja, onnan már csak a tisztítótűz van hátra. Erre meg bentről akkora artikulálatlan ordítás, bőgés, halálsikoly, hogy még a mellettem ülő Bandi bácsi kezében is megállt a Metro, a velem szemben ülő lánynak meg könnyek szöktek a szemébe. Ketten fel is álltak, angolosan távoztak, én meg mondom, ha má idáig eljöttem, engem ugyan el nem ijesztenek. Aztán mint kiderült, a megpróbáltatásaim itt még cseppet sem értek véget. Történt ugyanis, hogy kiszólt a fogorvosom, hogy dél előtt nem igen fogok bekerülni, ugyanis az előttem lévő esze ágában sem volt kinyitni a száját, megmakacsolta magát, nem lesz ebből lófasz se, nem hogy foghúzás.
Délben ottan ücsörögtem még mindig, amikor leültek mellém a dugósok. Nem elég, hogy az ember félrettegésizzad, még el kell viselnie, hogy két vadpettingelő kucorodik mellé a váróban, akik ööm..hogy is mondjam, a legkevésbé sem titkolják az egymás iránt érzett olthatatlan vágyat, van ilyen, valaki a batman jelmezre bukik, mások a fogorvosi rendelőre. Mondtam is, miután behívtak, hogy előre engedem én a dugósokat, hadd legyen nekik tényleg jó..:D

Szóval bementem, hümmög az az áldott jóember fogorvos, szép kis gyökér (nem rám mondta), műtét lesz. Mondom, mijafasz, biztos h nem engedélyezem. Aztán szépen leterítettek azzal a békalencse színű zöld lebernyeggel, nemigen volt már más választásom, mint hogy tűrjek..:/ HálIstennek az Úr velem volt, ami ritka, mer a háromkampós fogam egyben és mosolyogva hagyta el a szám, csodájára járt a szájsebészet, az Év embere lettem kb.
A másik, a felső az már csak egy könnyű ujjgyakorlat volt, még nevetgéltem is közben.

Ez a igaz története a egésznek, élek és mostmár virulok is.

Ja, és reggel megfogalmazódott bennem a szlogen, amit le fogok védetni, mielőtt a Bölcsességfog húzó Fogorvosok Szövetségének átadnám további felhasználás céljából: ,,Nincs érzés, csak vérzés."

Kár, hogy nincs több bölcsfogam, öröm volt velük az élet.


Jó hétvégét, igyatok sokat, esernyőt vigyetek magatokkal és letsdance!
 

Emm főz... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez