Remekül indult a tegnap délután, illetve hát az egész nap csúcs volt, de a munkahelyemmel kapcsolatos anarchiára mégse térnék ki, mer nincs nálam elég Valeriana Relax.
Hazafelé még vennem kellett tejszínt, meg bort, meg petrezselymet, ehe mondom, bemegyek az Árkádba,pont kapóra jön. Ekkor még nem sejtettem, hogy az Apollo 23 nevű ikszfaktor reménység koncertezik a színpadon, illetve hát rémisztgeti a gyanútlan járókelőket, onnan gondolom, hogy ijesztgette őket, mer boldog-boldogtalan sikítozott, többek között én is, mer olyan
Hazaérvén viszont ez a látvány fogadott és hozta vissza az életkedvem:
Nem is fűznék ehhez semmit, esetleg annyit, hogy még szerencse, hogy már megkérte a kezem, mert ezek után tegnap biztos könyörgésbe fogtam volna..:)
Álljunk neki a kajának, mer mingyá hazaér a ember, aztán kaja köll.
Még múlthéten szombaton a Reálban örültem meg a herkenytűnek (szándékos, a ty miatt, innentől csak Patriknak fogom hívni, a Spongyabob miatt. csak azért mondom, hogy ne legyen lepetés.) Szóval a Patrikot kivesszük a fagyasztóból, még csak ki se kell olvasztani azé jó. Közben két kis fej hagymát, meg 3 gerezd fokhagymát leporolunk, és kevés olajon (én olaj meg olivaolaj kombót használtam) megpirítjuk. Rárakjuk Patrikot. Aztán az apróra vágott petrezselymet, aztán felöntjük fehérborral, és belemorzsolunk egy húsleves kockát. Mehetnek a fűszerek: só, fehérbors, oregano és egy kis citromré. Mikor Patrik már puha, akkor ráöntünk egy tejszínt, mondjuk úgy 2dl-t, összeforr, ez a része kész.
Megfőzzük a tésztát. Lereszeljük a sajtot. És fogadjuk a dicséreteket.
0 megjegyzés on "Tejszínes-fehérboros herkenytűk pennével"
Megjegyzés küldése