2012. január 18., szerda

Angolszalonnás-háromsajtos melegszendvics

Bejegyezte: Emm dátum: 8:31
Esik a hó. Nem nagy dolog, de azért mégis szuper, pláne hogy végre van 2 olyan pár csizmám is, amiben ha kilépek az utcára,  nem a Honvéd Kórház ambulanciáján kötök ki. És még melegek is. Nademindegyis.
Mivel még mindig nem kaptam meg a névnapi ajimat Gergőtől, aki súlyos időhiányra hivatkozik, ezért felajánlottam  neki, hogy ha esetleg mégis ötlethiány időhiány állna fenn, akko hétvégén vigyen el korizni, csak azért, hogy valahogy mégis csak kikössek azon az ambulancián.
Tegnap megint súlyos vacsorakészítés- fóbiában szenvedtem, miután a Kutya büntetésbe helyezte magát (megint randalírozott az ágyon, ez lesz a végzete, emiatt fogom felhívni egyszer az Illatos utat, kosztéskvártély ügyben, az hétszentség.)
Szóval nyifinyifi, mosni is kell, hogy az örökbecsű VV Kingát idézzem f***omatba*meg, nincs kedveeem. Hallgattam egy kis Guns'n'Roses-t, a magam megnyugtatása végett, hogy van olyan, aki még nálam is jobban szenved.
Aztán csak neki kellett kezdenem, mer a Parancsolóm jelezte, hogy pattan melóból időben, legyen kaja büdösbanya. (Ezt nem mondta, de gondolta. 3 év, az 3 év.)

Ez ugyancsak nem update lesz, úgyhogy aki még képes tartani az újévi fogadalmát, az ugorjon a végére, ahol a mai zumbázásról fogok lelkendezni 2 sorban. :)

Tehátnosszóval:

1 csomag angolszalonna (Spar-ban simán lehet kapni, nem drága, viszont szép vékony, szeletelt)
1 cs toast kenyér
kevés vaj
kevés fokhagyma(por)
trappista, pannónia, füstölt mozzarella
ééés
egy szép új melegszendvics sütő (Köszönjük, Anya, nagyon zsír!)

Szóval a toastkenyeret megkenjük vékonyan vajjal, és meghintjük fokhagymaporral. Ez a hintés elég jó szinonima különben. Ja, és képzeljétek tegnap a főnököm gyerekének nyomtattam ilyen középiskolába való központi felvételi lapokat, és megcsináltam a magyart, és kitűnúkiválókirályvagy eredményt értem el..:D A mateknak inkább hozzá sem kezdtem, köhöm, időhiány miatt. (höhö.)
Szóval rátesszük szépen a kenyérkékre a angolszalonnát, és a 3 féle, összekevert reszelt sajtot. Mehet a szépúj sütőbe, éljen, két perc.
Aztán meg megesszük a egészt.
Tényleg ennyi meg egy bambi. Jó kis vacsi.

És ma meg zumbázni megyek, éljeeen. A múlthéten eléggé elkapott a gépszíj, jó volt, volt is izomlázam meg nem is, legjobban mondjuk a lábujjam fájt, ezt magyarázza meg nekem valaki. Gergő meg elhatározta, hogy gyúrni fog. Milyen jó lesz kánonban jajgatni. Sóhaj.

0 megjegyzés on "Angolszalonnás-háromsajtos melegszendvics"

 

Emm főz... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez