2012. október 17., szerda

Paradicsomos-mozzarellás melegszendvics

Bejegyezte: Emm dátum: 12:29
Ami most jön, azt a nálam sokkal jobb fejek (igaz, belőlük meg kevés van) bonustrack-nek hívják. Az eledel még tegnap előtt készült, az ominózus másodbálozós smarties-os muffin kísérőjeként.
Erről jut eszembe, első bál (jó, erről konkréten sokkal több minden, de nem nyomasztom a környezetem, amúgy is megsemmisítő vagyok, mer egyetlen körbepörgővel a földdel tettem egyenlővé a főnököm asztali óráját, biztos nagy volt a svung bennem, vagy csak túlságosan nagy hévvel próbáltam meggyőzni arról, hogy miért telt már le a munkaidőm.). szóval első bál: nem tudjátok, hogy hívják azt a dolgot, amit a bálozó leányok a csuklójukra kötöznek (igen, csukló, nem gépeltem el), tudjátok az a virágos bizbasz, kar(d)virág? :D Vaagy csuklócsokor? Jóvan, a helyes megfejtők között kisorsolok egy egész estés Emm stand-up comedy jegyet, vagy részt vehetnek egy nagyközösivással egybekötött disznósajtozáson.
Juaa, tegnap bementem a Match-ba, a Duna Plazaba, nagyon utálom, mindegy, üzenem a pénztáros néninek, hogy csak azért, mert vki kártyával fizet egy doboz cigit, még nem az Antikrisztus..értem én, hogy fáj az élet, meg a szar is szar, de azért még nem kellett volna olyan megsemmisítő pillantást vetnie rám, mintha legalábbis Matolcsy György álarcban, félmeztelenül gyerekeket riogattam volna. Megjegyzés vége.


A melegszendvicsről annyit, hogy végy:

két marhanagy paradicsomot
8 szelet toastkenyeret (lehetőleg rozsosat, hogy Pocak is örüljön)
1 csomag mozzarellát (ha nem csomagban veszed, akkor a mondat első felét tekintsd tárgytalannak.)
sót, borsot, fokhagymát, vagy fokhagymagranulátumo, oregánót, bazsalikomot
egy kevéske vajat


A kenyereket vékonyan megvajazzuk, megfűszerezzük, aztán rákarikázzuk a paradicsomot, meg a mozzarellát, tetejére megint fűszer óvatosba', aztán mehet sülni. A mozzarella olvad, a kenyér roppan, jófasza fokhagymás, csókolódzóknak kevésbé ajánlott. Elég jó az egész, és kábé 10perc, reggelinekvacsorának ideális, 5percemvanenni-kategóriának kifejezetten szuper!


..eközben a Kis Gömb utcában..:D


3 megjegyzés on "Paradicsomos-mozzarellás melegszendvics"

ancsi on 2012. október 18. 17:33 írta...

két bejegyzés egy héten. el se hiszem :)

Bori írta...

öröm, boldogság :D

Emm on 2012. október 19. 8:08 írta...

..ha én egyszer kinyitom a számat..:D

 

Emm főz... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez