2012. június 1., péntek

Cöhhó..

Bejegyezte: Emm dátum: 10:49
...meg akartam írni itt tinéktek az über chilis bab receptjét, mer a Dorka aszonta, h nincsen fent, hát köszi szépen, pedig itt van, hejj!

Mindegy, nem írom akkor le, pedig a tegnapi igencsak jól sikerült, a maradékot meg megettük most délelőtt. Egyikünk se dolgoz, ugyanis a Gergő szabadságot kért, én meg két foggal kevesebb vagyok, viszont csomó élménnyel több:

Kezdjük ott, hogy fél10re mentem a dokkerhez, üldögélek, üldögélek, mint mindenki a váróban, olyan az a váró, mint mondjuk a Pokol kapuja, onnan már csak a tisztítótűz van hátra. Erre meg bentről akkora artikulálatlan ordítás, bőgés, halálsikoly, hogy még a mellettem ülő Bandi bácsi kezében is megállt a Metro, a velem szemben ülő lánynak meg könnyek szöktek a szemébe. Ketten fel is álltak, angolosan távoztak, én meg mondom, ha má idáig eljöttem, engem ugyan el nem ijesztenek. Aztán mint kiderült, a megpróbáltatásaim itt még cseppet sem értek véget. Történt ugyanis, hogy kiszólt a fogorvosom, hogy dél előtt nem igen fogok bekerülni, ugyanis az előttem lévő esze ágában sem volt kinyitni a száját, megmakacsolta magát, nem lesz ebből lófasz se, nem hogy foghúzás.
Délben ottan ücsörögtem még mindig, amikor leültek mellém a dugósok. Nem elég, hogy az ember félrettegésizzad, még el kell viselnie, hogy két vadpettingelő kucorodik mellé a váróban, akik ööm..hogy is mondjam, a legkevésbé sem titkolják az egymás iránt érzett olthatatlan vágyat, van ilyen, valaki a batman jelmezre bukik, mások a fogorvosi rendelőre. Mondtam is, miután behívtak, hogy előre engedem én a dugósokat, hadd legyen nekik tényleg jó..:D

Szóval bementem, hümmög az az áldott jóember fogorvos, szép kis gyökér (nem rám mondta), műtét lesz. Mondom, mijafasz, biztos h nem engedélyezem. Aztán szépen leterítettek azzal a békalencse színű zöld lebernyeggel, nemigen volt már más választásom, mint hogy tűrjek..:/ HálIstennek az Úr velem volt, ami ritka, mer a háromkampós fogam egyben és mosolyogva hagyta el a szám, csodájára járt a szájsebészet, az Év embere lettem kb.
A másik, a felső az már csak egy könnyű ujjgyakorlat volt, még nevetgéltem is közben.

Ez a igaz története a egésznek, élek és mostmár virulok is.

Ja, és reggel megfogalmazódott bennem a szlogen, amit le fogok védetni, mielőtt a Bölcsességfog húzó Fogorvosok Szövetségének átadnám további felhasználás céljából: ,,Nincs érzés, csak vérzés."

Kár, hogy nincs több bölcsfogam, öröm volt velük az élet.


Jó hétvégét, igyatok sokat, esernyőt vigyetek magatokkal és letsdance!

0 megjegyzés on "Cöhhó.."

 

Emm főz... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez